“rig mand” vandt ladies cup …

Der var set frem (med spænding) til aftenens LADIES CUP FYN 2013 – hvor 10 ekvipager var skrevet til start … OFERO LANGDEL(S)/GITTE MADSEN  (startede ikke) og LUKAS LYKKEGÅRD/MARIANN T. NIELSEN – blev slettet efter et mindre uheld – (en line knækkede på vej til banen) – hvorefter LUKAS (uden kusk) tog en omgang i galop og en i trav – for til sidst I SKRIDTGANG at blive standset ved dommertårnet – Den “ekstra opvarmning på egne hove” havde ikke “taget på hesten” som var fuldkommen rolig og “fit for fight” – men dommerne (i samråd med banens dyrlæge) valgte at slette hesten – MARIANN fik et par “blå mærker” (det var det)! … 8 heste var hemed klar til start, og det blev et rigtig godt kørt løb – ISRAEL(S)/LOUISE V. MORTENSEN fejlede da startvognen slap feltet .. og så var den væk …. Der var ikke kørt mange meter af løbet – før en af favoritterne sad i spids – nemlig SINDY SKOVSENDE/MICHELLE MØNSTER – udvendigt så vi en god start for ROMARIO/KARINA RINDOM  – SINDY SKOVSENDE/MICHELLE MØNSTER  “tabte dog pusten” i sidste sving – og (som forventet) satte dygtige LOUISE SØRENSEN gang i RICH MAN på sidste langside – den rundede feltet “uden at hilse” og vandt helt overlegent – hvorefter en glad LOUISE SØRENSEN og repræsentanter for ejerne JYDSK TELEFONS TRAVKLUB kunne modtage ærespræmie og RICH MAN fik sin laurbærkrans og LOUISE sin ærespræmie… En flot andenplads blev det til for RICO PAPE kørt af fynske PERNILLE RASMUSSEN ……. tredieplads til SAGA L/CHRISTINA LINDHARDT – flotte tider blev det også til over 2140ma – 16,6 – 17,4 – 17,7 efter en 13,8 tid de første 500m og 16,0 1.000m (SINDY SKOVSENDE) … STORT TIL LYKKE TIL RICH MAN og LOUISE SØRENSENsmiley