Fynske med chancer ….

1. løb TREASURE ME K G(9) Ole Bender – selv om hesten starter fra anden række – tror jeg “let”, at den ender mellem de tre!!! LADIES CUP FYN 2013 – dagens hovedløb 2. løb – (dejligt at se den store interesse, der har været for at deltage i løbet, som Fyens Travklub er “ophavs-mand” til) …. 10 af danmarks dygtige kvindelige kuske sætter hinanden “stævne” – med mange rigtig fine heste – så der bliver “kamp til stregen” – en fynsk kusk ser vi også i “kamp” denne aften – og “igen” sidder Pernille Rasmussen bag “RICO” (IKKE ÆDLA) men RICO PAPE(5) – på papiret ikke den største chance … men, men … Pernille kan “trylle”  så hvem ved – er det dem, der skal tilbage foran publikum og hente de flotte ærespræmier – og laurbærkrans? En ting er sikkert VI SER EN “LADY” PÅ FØRSTEPLADSEN (her udgår OFERO LANGDEL(S)(2)  … 3. løb har (ikke mindre end 5 fynske heste på startlisten) alle med chance for at blande sig i topstriden – SOUL LA MARC(1) – PRINSESSE FOLDAGER(2) – ROBERTO RY(3) – RAMSES PILEGÅRD(7) og SENSEI BOB(10) … 4 løb RINGER’S RUBIN(1) og PERSEUS(7) – skal “ruppe hovene” hvis de vil være med på stregen … I 5. løb dyster Pernille og MASTER AXWORTHY(10) mod PINOCCHIO DAY(9) og ROMEO PELLE(6) – og det kan blive svært (fra anden række) med mange starthurtige heste på “bare” 1640ma …7. løb her ser vi for en sjælden gang skyld John Jørgensen bag sin stjerne ROYAL SIMONI(9) og det må være med top-chance – PERFECT ONE(8) og OLAIKA TANDAL(2) “tager kampen op for Fyn” … 8. løb – T BIRD MALOU(6) har intet gjort forkert i sine første starter og også her ligner det en top-chance i selskab med Rene Kjær … RUMRUNNER JOLLY(4) – var “lige ved og næsten” i sin seneste start i Århus – skal dog her forbedre sin record – ellers “rækker det ikke” … SØRINE MANBJERG skal lade “galop-skoene” blive i stalden – hvis den skal blande sig … sidst (men IKKE mindst) dagens formløb 9. løb –  DUVIL HESTEFODER præsenterer med “et hav” af fynske chancer – tror det bliver “at finde nålen i hø-stakken” – da de fleste ses med GODE CHANCER (alt efter hvordan løbet “udarter sig”) – nu er der KUN – at se frem til en HERLIG FYNSK FREDAG – med godt vejr – og rigtig GODE LØB …