La Morell med Anne Marie Sveen fra Oslo bedst i Matchen

Den årlige match med Bergen – Oslo og Odense blev i år kun en match mellem Bergen og Oslo, da der ikke var startvillige heste nok til de lokale kuske kunne komme med. Vi fik set norske kuske køre et flot løb. Alle heste var fejlfrie til opløbet, hvor Olaika Tandal/Solveig Marie Fosse fik galop da der kom angreb . La Morell kort af Anne Marie Sveen fra Oslo havde 80m tillæg , men ud på sidste omgang havde den fat i feltet. Med 800m igen, begynde La Morel angreb og da heste gik ind på lige kom den ude i banen og kort før mål var den forbi alle og sejrede i 17,7/2220m. Ocean Top Rosendahl fra Bergen fik på de sidste meter presset sig foran Alive And Teasing Brit Dregelid fra Oslo. Begge i 20,6/2140m. Oslo vandt matchen med mindst muligt og tog begge pokaler med til Oslo