Claus Hansen ved godt mod

Jeg har i dag besøgt Claus Hansen. Han har det efter omstændighederne godt. Får en del piller og der er stadig lidt ondt i hovedet. Øjenlåget er syet med 11-12 sting og der er ingen hævelse, men er lidt gult. Øjenæblet har et fragtment på ca. 2 mm som forbindes til hjernen og dette er beskadiget, men det skulle han komme sig over. Han må  ikke få støv i øjet, så at komme i stalden er forbudt. Læse, se Tv og computer må han heller ikke bruge i øjeblikket, hvilket kan være lidt svært. Hans kone, Katrine må læse højt for ham så. Claus kan så småt huske noget af hvad der er sket i søndag og er også blevet fortalt om det. Hans familie og venner har været meget bekymret, men Claus tog det hele meget roligt. Claus er sygemeldt de næste 4 uger og skal til kontrol på sygehuset i næste uge. Han er dog fast besluttet på at skulle ud at køre igen så snart han fik grønt lys til det af lægerne. Fyens Travklub ønsker god bedring. Bruno Olsen