Indlæg fra Annette Allerød

Ny træner til Fyens Væddeløbsbane

NÅR (hvis) Fyens Væddeløbsbane fortsætter med væddeløb i 2016 – har vi fået “nys om” at den dygtige Billundtræner Søren Johansson er at finde som TRÆNER PÅ FYENS VÆDDELØBSBANE …. Søren har allerede solgt sin gård i Jylland (det er kun et spørgsmål om han “tør” sætte dato på salget) ….. han afventer spændt på om LANDETS BEDSTE TRAVBANE får GRØNT LYS til at afholde løb – fremadrettet … Søren Johansson har i øjeblikket 38 heste i træning og han viser GANG PÅ GANG – at han er en DYGTIG TRÆNER …. se bare (senest) torsdag på Billund Trav … 4 vindere (WWW MARSTAL DK/WOODY/ABOVE FROM DE HESS/THREESHOTS – desuden en andenplads til TWILIGHT DREAM) – sikke en dag for DEN DYGTIGE TRÆNER … Går det som VI ALLE ØNSKER – vil Søren være at finde hos STUTTERI LASER (med hvem han allerede har en aftale) … VI GLÆDER OS MEGET TIL AT BYDE DEN DYGTIGE TRÆNER HJERTELIG VELKOMMEN ….. i 2016 ….. for VI (alle os på Fyn) TROR at den 80-årige gamle bane også VIL VÆRE PÅ DANMARKS-KORTET MANGE ÅR ENDNU !!!! HFF ofrer da ikke millioner på en ny bane (nu Danmarks bedste) – gør banen til en A-bane – for derefter at lukke den – det HÆNGER DA SLET IKKE SAMMEN !!!!! Travsporten og Galopsporten skal da IKKE kun kunne opleves i Nordjylland og København!!! (Annette Allerød)