17-årig Nordisk mester for Montéryttere

De norske kvinder Elisabeth Jensen og Helene Kolle vandt fredag aften i Billund hver sin afdeling i Nordisk Mesterskab for montéryttere. Lørdag skulle de så i dagens eneste ridt afgøre og de skulle være nordisk mester eller der var andre der ville løbe med titlen. Helene Kolle med Made Shadow var den af de to der det bedste løb hvor det blev andet par udvendig. På sidste langside angreb Made Shadow  de førende og havde Terminator /Emilie Leo med  og den så stræk ud in i opløbet, men på det lige fik Made Shadow sat farten op og sejrede sikker i 18,9/2160m før Terminator i 18,3/2180m og Løb På Ellebo/Rikke Bonde Robach i 19,5/2160m

Der med var den 17-årige Helene Kolle ny nordisk mester for Montéryttere.
En lille sjov historie er der også med her. Som datter af Lars Anvar Kolle, som er kusk på Patricia Hastrup der vandt DM for Hopper, er de begge nu ubesejrede på Fyn, da de kun har haft en start hver her