Dennis Kristiansen nordisk mester for amatører

Det nordiske mesterskab for amatører så ud til at skulle gå til Finland inden sidste afdeling dog havde danske Dennis Kristiansen også en mulighed men der skulle lidt held med i det også.

Da starten gik var det Tonight Muddi/Lars Munk der tog spids, med finnerne Juha Pekka Ahonen med Angelina Butcher og Duncan Greenwood /Janne Räisänen lige efter. Duncan Greenwood fejlede dog men kom hurtigt tilbage og gik fem udvendig for Tonight Muddi. Danske Dennis Kristiansen fik anden par udvendig med Ace Of Spades. Det så således spændende ud. På sidste langside blev farten sat op og Duncan Greenwood gik ned gennem feltet og tog Dennis Kristiansen og Ace Of Spades med sig. Tonight Muddi holdt spidsen ind på det lige i opløbet men flere heste ville være og længste ud kom Ace Of Spadees /Dennis Kristiansen susende frem til sejr i 19,9/2140m. Tonight Muddi/Lars Munk holdt andenpladsen i 20,0/2140m før en godt afsluttende P J Kintaro/Stefan Carlsson i 20,0/2140m.

Det tog dog noget tiden inden Ace Og spades /Dennis Kristiansen blev udråbt som vinder da dommerne mente han var gået lidt sent ud i indgangen til opløbssvinger. Da den så blev udråbt var det så at se hvad finner var blevet. Dennis fik en bøde som gav minus 3 point og landede på total 36 point. Da der blev talt på viste det sig at finnerne Janne Raïsänen (2 sejre) og Juha Pekka Ahonen havde 35 point. Dermed vandt Dennis Kristiansen det nordiske mesterskab for amatøre

Aften blev alle vinder hyldet ved en banket for deltagende kuske og ledsager i Odense .Festen sluttede ud på natten.

Ace Of Spades/Dennis Kristansenn                                                                    Janne Räisänen – Dennis Kristansen_- Juha Pekka Ahonen